Egyéni konzultációk

Egyéni konzultáció keretében fiataloknak és felnőtteknek kínálok segítő beszélgetéseket, személyesen vagy online.

Az aktuálisan nehéz élethelyzeten kívül kiemelten foglalkozom kamaszkori, párkapcsolati, házassági, válási, illetve függőségekkel kapcsolatos témákkal, a nőket és a férfiakat pedig külön is meg szeretném szólítani.

A bal oldali menüsorból navigálva találhatsz bővebb leírást az egyes témákról.

Mikor ajánlom?

Ha nem diagnosztizáltak nálad mentális zavart, megbetegedést, és nem állsz gyógyszeres pszichoterápiás kezelés alatt. Azaz, ha lelkileg egészséges vagy, ám aktuálisan nehéz helyzetbe jutottál, vagy célod az önismereted mélyítése, a személyiségfejlesztés vagy a konfliktuskezelés. Nem foglalkozom pszichoterápiával és gyógyítással, hanem az élethelyzeted és a kapcsolataid javításával.

Visszajelzés

Akkor most leírom, milyen volt ez a találkozás nekem: a válaszok bennem voltak, nem is tanácsért mentem. De világra kellett ezt segíteni, hogy hat év után újra lehessen (legalább) egy gyerekem. És ehhez kellett egy biztonságos, megtartó közeg.
Alázat, szerénység, türelem — ezt éreztem nálad, nem a módszer számított, csak a rengeteg munka, ami mögötted van, az aurádba égett élettapasztalat, ami egyszerre izgató és ijesztő; mélysége, súlya van.
Nem vagy “megmondó” ember, szinte csendben hagyod vajúdni az ember lelkét. Ha az írásaidra gondolok, végtelen tiszteletet érzek, nem az számít, legyőztél-e valamit, hanem hogy benne voltál! És főleg hogy megmutatod nekünk, akik nem merünk a falig, de még a közelébe se menni. Az életükkel csak a legnagyobbak dekáznak.
És ettől vagy nekem embertelenül hiteles. Remelem, nem lett túl csöpögős…
Csak azt akartam érzékeltetni, hogy ez egy tőke, amit használni kell, előjelek nélkül! Én nem is álltam volna szóba veled, ha nincs ez a háttér. És az őszinteséged. Olyan volt, mint egy katalizátor. De ez az én sztorim. Veled.

Írások

Írások a segítő kapcsolatról itt.

Időpontfoglalás

0
YOUR CART
  • No products in the cart.