(Nem csak) Esküvő előtt

A nagy napra készülve az esküvő szervezésének izgalmai mellett bizonyára olyan kérdések is foglalkoztatnak, hogy mit jelent valójában az elköteleződés és mire teszel fogadalmat?

Hogyan lehet egy életen át működtetni egy házasságot, ráadásul úgy, hogy a családtagok a lehető legboldogabbak legyenek?

Mennyire változik meg a házasságotok gyerekek születése után? Hogyan maradjon meg a közelség a házastársaddal? Hogyan maradjon meg a szexuális érdeklődés hosszú távon? A “mi” megszületése mellett hogyan őrizheted meg a saját határaidat, szabadságodat is?

Hogy választ találjatok ezekre a kérdésekre, szeretettel várlak titeket játékos alkalmakra, amelyek sok egyéb mellett lehetőséget adnak arra, hogy tisztába kerüljetek a céljaitokkal, az autonómiátok fokával, és javuljon a kettőtök közötti kommunikáció.

Mi várható a foglalkozásoktól?

Hogyan?

  • Beszélgetéssel
  • Sok játékos feladattal

Mi a kockázata?

Lehetséges, hogy semmilyen problémával nem akartok szembesülni éppen az esküvő előtt és itt mégis fogtok. Igen, van kockázata annak, ha kicsit mélyebben belenézünk a párkapcsolatotokba. Ugyanakkor ami itt kiderül, arra megoldás is születik, egyrészt akár azonnali, másrészt egy olyan eszközzel, amihez később bármikor visszanyúlhattok. Javul az önismeretetek és az igazság szintje, így a megküzdési stratégiáitok is — és ez hosszú távon mindenképpen egy sikeresebb házasság záloga.

Online formában

Otthon végezhető csomagként megvásárolható itt.

Személyes foglalkozásra bejelentkezés

0
YOUR CART
  • No products in the cart.