Ebook: Kamasz-szülő munkafüzet

Ebook: Kamasz-szülő munkafüzet

4,990 Ft

Szeretettel ajánlom ezt a munkafüzetet, amely kamaszoknak és a szüleiknek szól. A munkafüzet első 35 oldala a kamasz számára készült, 9 nagy témakört ölel fel, ahol mindegyiknél rövid bevezető után kérdéssor és gyakorlatok segítik az önmagukról való gondolkozást, az érzések megfogalmazását és a célok kitűzését, illetve segítséget, hogy hova fordulhatnak, ha baj van. A munkafüzet…

Category:

Leírás

Szeretettel ajánlom ezt a munkafüzetet, amely kamaszoknak és a szüleiknek szól.

A munkafüzet első 35 oldala a kamasz számára készült, 9 nagy témakört ölel fel, ahol mindegyiknél rövid bevezető után kérdéssor és gyakorlatok segítik az önmagukról való gondolkozást, az érzések megfogalmazását és a célok kitűzését, illetve segítséget, hogy hova fordulhatnak, ha baj van.

A munkafüzet további része a szülőknek szól, benne számukra is egy kétoldalas kérdéssorral, amit akár így megválaszolva, akár levél formájában aztán odaadhatnak kamaszuknak, segítve ezzel az identitáskeresésében, és egyszerre ragaszkodásában-leválásában.

A végén egy 22 oldalas dolgozatom olvasható az ifjúkor válságairól, amelyben több neves szakember írását összegeztem és őszintén ajánlom elolvasásra, hogy szülőként jobban megértsétek a kamaszotokat, illetve megítéljétek, hogy mi az, ami akármilyen extrém vagy bizarr, de még mindig normális, és mi az, amit tényleg vészjelként foghattok fel.

 

 

Bevezetés  3
1. Én és a testem 5
2. Én és a lelkem 9
3. Én és a családom 12
4. Én és az iskolám 15
5. Én és a barátaim 18
6. Én és a szerelem 22
7. Én és a veszteségeim 25
8. Én és a jövőm 27
9. Én és én 31
Segítség  35
Forráslista 36
Szülői munkafüzet 37
Dolgozat — Az ifjúkor válságairól 39
Felhasznált irodalom 64

0
YOUR CART
  • No products in the cart.