Kurzus egyedülállóknak: A találkozás

Kurzus egyedülállóknak: A találkozás

5,990 Ft

Kedves Egyedülálló, Valamiért nincs (most) párkapcsolatod, és az életedben elérkeztél ide, ehhez a kurzushoz, hogy ránézz a helyzetedre. Hogy közelebbről megismerkedj önmagaddal és ráláss, miért és hogyan alakult eddig az életed úgy, ahogy. Ez egy nehéz, de egyben csodálatos utazás, amely nem ígéri neked azt, hogy a kurzus befejeztével megtalálod a párodat, de az biztos,…

Category:

Leírás

Kedves Egyedülálló,

Valamiért nincs most párkapcsolatod, és az életedben elérkeztél ide, ehhez a kurzushoz, hogy ránézz a helyzetedre. Hogy közelebbről megismerkedj önmagaddal és ráláss, miért és hogyan alakult eddig az életed úgy, ahogy. Ez egy nem könnyű, de egyben csodálatos utazás, amely nem ígéri neked azt, hogy a kurzus befejeztével megtalálod a párodat, de az biztos, hogy sokkal pontosabban fogod tudni, hogy miért alakult így az életed eddig, hogy ki vagy, mik az igényeid és mi az, amit valójában szeretnél. Tanulsz majd a saját gyerekkorodból, a szüleidtől és más ősöktől, feltérképezed a jelenlegi kapcsolataidat és megismerkedsz a saját elképzeléseiddel, a vágyaiddal és a határaiddal.

Amikor ezt követően majd egy új kapcsolatba lépsz, biztosabb leszel önmagadban és jobb lesz a képességed az egyeztetésre. Amíg pedig ez várat magára, remélhetően addig is nagyobb lesz benned az önszeretet és az önelfogadás, és a képesség a kifelé fordulásra.

Ha úgy érzed, nem megy egyedül, keress meg időpontért, és segítek!

Vegyél egy mély levegőt és indulj el ezen a csodálatos úton az önmagaddal és aztán a másokkal való találkozás felé!

Szeretettel, Orsi

 

A kurzus 14 napra ad feladatokat az alábbi témakörökben:

1. Nap — kérdőív
2. Nap — szociális háló, jelen
3. Nap — szociális háló, gyerekkor
4. Nap — családfa
5. Nap — gyerekkor
6. Nap — kamaszkor
7. Nap — az első párkapcsolatok
8. Nap — veszteségek és nyereségek
9. Nap — tánc
10. Nap — megküzdési stratégiák
11. Nap — határok
12. Nap — intimitás
13. Nap — festés
14. Nap — visszatekintés

0
YOUR CART
  • No products in the cart.